Eurogame S.A. - Màquines recreatives d

Un bar de Gandia tanca per convertir-se en un club de fumadors

Fran se senti en la barra, demana un refresc i encén un cigarret. Una acció que sorprèn després de la Llei Antitabac. El jove no ha entrat en un bar sinó en el primer club de fumadors que ja està obert a Gandia. Mentre es pren el refresc, la noia que li ha servit li lliura un llibre d'actes perquè s'inscrigui com a soci. Si no, no pot consumir allí.
És la dinàmica que han de seguir els socis d'aquest club. Tot aquell que entri ha d'associar-se i qualsevol activitat que allí es realitzi ha de figurar en el llibre d'actes i passar per la Junta Directiva. La iniciativa va vent en popa, perquè ja hi ha 200 membres.
La idea és dels propietaris del bar La Sort, ara convertit en club, Mario i Ana María. Dos joves que van veure com la Llei Antitabac arruïnava el seu negoci. Llavors van veure en la televisió un bar de Galícia que s'havia reconvertit en club de fumadors i van començar a plantejar-se la idea per fer el mateix. Es van informar, i a través del *PROP de la Generalitat van realitzar totes les gestions.
No obstant això, Ana María vol deixar ben clar que el club és una societat sense ànim de lucre i les decisions les prenen els socis. «Això no és un negoci. La Junta va estipular un sou per a nosaltres dos, perquè som els que ens encarreguem de tot, però la resta dels diners es *reinvierte en les activitats del club». Alguns propietaris de restaurants i locals d'oci de la zona ja s'han queixat. Segons Ana María, «estan fent pinya perquè tanquem». 
Font :Diari Les Províncies

Eurogame S.A. - C/ Closa d'en Llop, 10 - 17130 l'Escala - Girona - Tel. 972 770 512 - - Nota legal
Gestor web Comunicatek