Eurogame S.A. - Màquines recreatives d

El Club de Fumadors en Joc arrenca amb 35 delegacions repartides per tot el país

Al voltant del 40% de les sales de *bingos espanyoles van estar representades en el dia d'ahir en la reunió que la Federació d'Empresaris de Jocs de *Bingo i Atzar (*Fejba) per tractar les iniciatives a emprendre contra la problemàtica generada per la modificació de la Llei Antitabac.

El primer dels projectes passa per engegar el Club de Fumadors en Joc que "es va inscriure en el Ministeri de Sanitat i que ja funciona a diverses províncies", com ens comenta Jesús Serrano, secretari de *Fejba. El club arrencarà amb l'obertura de "35 delegacions al llarg de tota Espanya, encara que la nostra intenció és arribar a les 150".

"Condicionar les sales depèn molt de cada negoci, però com a mínim ha de tenir un extractor, un sistema d'entrada restringit i personalitzat per mitjà d'un lector de targetes intel·ligent i un registre informàtic", explica Serrano. Les inversions en aquests equips poden rondar com a mínim els 8.000 euros, no obstant això, si a aquests requisits li vam sumar la necessitat d'aixecar nous envans per crear una habitació, el pressupost podria disparar-se fins als 15.000 euros.

Al costat de l'impuls del club de fumadors, *Fejba també va anunciar la seva col·laboració amb les accions programades per dissabte que ve 12 de març a Aragó, declarat dia del fumador per la 'Plataforma aragonesa d'afectats per la Llei Antitabac', així com amb altres mesures de pressió articulades des del sector *hostelero. També es va informar a tots els associats dels avanços aconseguits per la Plataforma que impulsa la Confederació Espanyola d'Organitzacions d'Empresaris del Joc del *Bingo (*CEJ), un nou col·lectiu en el qual estaran representats els tres principals *subsectores del joc: salons, *bingos i casinos.

Finalment, en la reunió es va acordar indagar sobre "quins usos podran compatibilitzar-se a l'interior de les seus dels clubs de fumadors", assenyala a Opergame.com Jesús. "Caldrà aclarir que serveis es poden oferir, perquè si un associat pot utilitzar el seu mòbil per realitzar un aposta per Internet per què no va a poder tenir altres opcions", es pregunta.

font: *Opergame

Eurogame S.A. - C/ Closa d'en Llop, 10 - 17130 l'Escala - Girona - Tel. 972 770 512 - - Nota legal
Gestor web Comunicatek