Eurogame S.A. - Màquines recreatives d

Namco llança un Pac-Man infinit per jugar online

El pac-man más grande del mundo

El menja cocos més famós de la història torna a la càrrega. Després del llançament del *Pac-Man *Battle Royal que, com ens comentava Julián Goicoa, responsable de Negocis de Nambo Bandai a Europa, va començar a comercialitzar-se el passat mes de març, i l'arribada d'aquesta famolenca bola groga a les plataformes de les consoles amb el Pac-Man Championship Edition DX, la companyia nipona porta fins a les pantalles dels nostres ordinadors el laberint més gran del món amb el seu World's Biggest Pac-Man.


Centenars de pantalles entrellaçades asseguren hores de diversió en aquest format de joc senzill, entretingut i, en certa manera, molt addictiu. Està disponible de manera totalment gratuïta i podem optar per jugar de manera directa, sense cap altre tràmit, o registrarnos per poder guardar les nostres puntuacions i interactuar amb la comunitat, fins i tot fer campionats amb els nostres amics a través de Facebook. A més, es permet portar un recompte exhaustiu tant de les estadístiques personals com del joc en general i la classificació per països, liderada per Estats Units amb Espanya en segon lloc.

El joc segueix basant-se en la seva modalitat més clàssica, amb gràfics arcaics però suficients. La principal novetat radica en el disseny de les seves pantalles en les quals es combinen laberints de tota la vida amb escenaris totalment revolucionaris dins de l'estil que Namco ha imprès a aquesta marca, ja que han comptat amb la col·laboració dels propis usuaris.

A més, la iniciativa col·labora amb la Creu Vermella nord-americana per ajudar als damnificats pel terratrèmol de Japó del passat mes de març, amb un enllaç directe a la seva pàgina web i les activitats que s'estan duent a terme per a això.

Per provar, no hi ha més que punxar aquest enllaç: http://worldsbiggestpacman.com/

Font: Opergame

Eurogame S.A. - C/ Closa d'en Llop, 10 - 17130 l'Escala - Girona - Tel. 972 770 512 - - Nota legal
Gestor web Comunicatek