Eurogame S.A. - Màquines recreatives d

La Comunitat Valenciana desregularitza les màquines de tipus A

La Comunitat Valenciana ha exclòs a les màquines recreatives de tipus A del règim d'autoritzacions administratives en matèria de joc . Amb això , la regió valenciana entra en consonància amb la Directiva del Parlament Europeu per la qual s'han de desregularitzar aquest tipus de terminals i deixar el lliure accés a les activitats de servei i el seu exercici .


Aquesta acció s'emmarca dins del Decret Llei 4/ 2013 del 2 d'agost pel qual la Comunitat estableix " mesures urgents per a la reducció del dèficit públic i la lluita contra el frau fiscal , així com altres mesures en matèria d'ordenació del joc" .


El dit Decret ve reflectida la necessitat de reduir en major l'actual nivell de dèficit públic de la Generalitat , per tal d'aconseguir els objectius fixats en aquest àmbit, així com d'adaptar a l'actual normativa estatal i comunitària determinades aspectes de l'ordenació del joc a la Comunitat Valenciana . Això exigeix ​​l'adopció per la Generalitat de noves mesures extraordinàries i urgents , entre les quals s'inclouen mesures fiscals i mesures de liberalització de determinades activitats de joc en què , o no existeix premi econòmic per al jugador , o la seva participació en el joc és gratuïta .


Font : Opergame


Eurogame S.A. - C/ Closa d'en Llop, 10 - 17130 l'Escala - Girona - Tel. 972 770 512 - - Nota legal
Gestor web Comunicatek