Eurogame S.A. - Màquines recreatives d

Les A i redemption, definitivament fora de la llei del Joc d'Andalusia

L'Assemblea d'Andalusia va votar ahir dijous la llei de pressupostos generals per al 2014 incloent en una de les disposicions la modificació de la vigent llei del Joc que desregularitza les màquines A, però també les redemption . Aquesta mesura significa que aquest tipus de màquines passen a regular-se per les normes ordinàries de comerç i per les ordenances municipals .


El redactat de la modificació fixa l'exclusió del règim d'autorització per a aquestes màquines i per als salons o establiments anàlegs on podien instal · lar fins a la data aquests articles .


La mesura s'havia d'haver aprovat el passat mes de març en una altra reforma legal que afectava també a les grans superfícies , però la crisi de govern en la Junta ha demorat el canvi legislatiu ara adoptat .


És curiós perquè en els mateixos pressupostos s'admet que aquesta mesura tindrà un impacte via minva d'ingressos públics procedent de les taxes aplicables fins ara a les màquines . La modificació també incideix en aquelles infraccions i sancions a causa del joc il · legal .


Font : JP notícies

Eurogame S.A. - C/ Closa d'en Llop, 10 - 17130 l'Escala - Girona - Tel. 972 770 512 - - Nota legal
Gestor web Comunicatek