Neix el primer futbolí oficial de la selecció femenina


06/03/2020
 
Enfronta a les internacionals espanyoles amb les jugadores dels Estats Units i s'estrenarà abans del partit que disputaran totes dues seleccions en la She Believes Cup, el 8 de Març.
 
 
La Real Federació Espanyola de Futbol se sumarà a la setmana internacional que culmina amb el Dia de la Dona, el 8 de Març, amb l'estrena del primer futbolí oficial de la Selecció Espanyola de futbol femení. Un futbolí que s'instal·larà, a partir de demà, a l'Hotel Residència de la Ciutat del Futbol de Las Rozas.
 
El futbolí representa a les internacionals espanyoles enfrontades amb les jugadores de la selecció dels Estats Units. Un duel, amb futbolistes de carn i os, que tindrà lloc el dia 8 de març a Nova York en el torneig She Believes Cup. 
 
La Real Federació Espanyola de Futbol, ha previst, per al dia internacional de la Dona una acció simbòlica amb les jugadores de la selecció espanyola de futbol sala, les qui acudiran a Màlaga amb motiu de la celebració de la Copa d'Espanya. En el pavelló esportiu Martín Carpena, al costat de la seleccionadora nacional, Claudia Pons, protagonitzaran un acte simbòlic i reivindicatiu de la dona, just abans de l'inici de la trobada.
 
Font: Mundo Deportivo
 
 
 
 
 


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies